stoplichtkaartjen

 

Sinds vorige weambassadeur stoplichtkaartjesek is Juf Margot Ambassadeur voor De tafelmethode met de Stoplichtkaartjes.

Bij deze GRATIS methode staan inzicht, automatiseren én memoriseren centraal.

Op de website zie je hoe de Tafelmethode met Stoplichtkaartjes kan worden ingezet voor het leren van de tafels. Het zal duidelijk worden dat het leren van de tafels binnen de Tafelmethode met Stoplichtkaartjes niet geïsoleerd wordt aangeboden. Andere rekenprincipes zijn onderdeel van deze methode en komen daarom ook aan bod op de website.

Binnen de methode is het belangrijk dat kinderen niet alleen het ‘trucje’ kennen, het inzicht en het toepassen ervan in verschillende vraagstellingen zijn ook zeer belangrijk. Het is mogelijk om met de informatie, werkbladen en materialen van de website direct aan de slag te gaan.

Wilt u de materialen zelf gebruiken? Dat kan. Komt u er zelf niet uit en wilt u gedegen begeleiding voor uw kind? Dat kan in mijn praktijk. Ik heb een training gehad om de methode goed in te kunnen zetten bij uw kind.

 

Reageren