paddenstoel

Afgelopen tijd heb ik weer veel kinderen mogen helpen in de praktijk. Wat is het toch fijn om te zien dat ze meer zelfvertrouwen krijgen.

Vaak gebruik ik spellen om het geleerde te oefenen. Dit is weer eens een andere manier om te oefenen en voor mij een mooie manier om te kijken of de kinderen kunnen toepassen wat ze geleerd hebben. Komende week is het herfstvakantie. En wat is er leuker dan met uw kind te oefenen met spellen.

Voor rekenen heb ik een klein overzicht gemaakt van een aantal spellen die aanwezig zijn in de praktijk. Deze spellen kunnen de leerlingen ook lenen en deze thuis oefenen samen met vader, moeder, broer, zus en vriendje of vriendinnetje. Het is gezellig en de kinderen leren ook nog rekenen. 🙂

overzicht reken spellen

 

 

 

 

Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *