banner Sjors Mindfulness

Sjors Wereldbol
In het nieuwe schooljaar gaat Juf Margot iets nieuws doen;  na de kerstvakantie is het voor kinderen mogelijk om via Sjors (naschools aanbod) te snuffelen aan Mindfulness. In twee groepen (groep 5-6 en groep 7-8) wordt er Mindfulness aangeboden op scholen.

Inschrijven kan in het nieuwe schooljaar via de website van Sjors. Er wordt een kleine vergoeding gevraagd maar daar krijgen de kinderen fijne handvatten en tips om te leren omgaan met bijv. slecht slapen, piekeren en nog veel meer.

 

Kan uw kind niet wachten tot na de kerstvakantie? Aanmelden voor 8 lessen kan ook via deze website op de pagina Mindfulness voor kinderen. U kunt ook de folder downloaden die op deze pagina staat. Heeft u toch nog vragen? Neem dan contact met mij op via het contactformulier op de website.