Individuele begeleidingPakketten Juf Margot

Uw kind krijgt wekelijks persoonlijke begeleiding. Deze begeleiding is individueel en toegespitst op uw kind. Op de pagina Individuele begeleiding vindt u meer informatie over hoe ik werk.

Online Remedial teaching

Mocht wekelijks bezoek aan de praktijk lastig zijn, dan kan online begeleiding ook een mogelijkheid zijn. Een combinatie tussen begeleiding in de praktijk en online begeleiding is ook mogelijk. Ook hier is de individuele begeleiding belangrijk.

Alle teksten de baas!

In 7 lessen van een uur leert een kind een tekst te overzien, verschillende leesstrategieën toe te passen, vragen te maken bij een tekst en nog veel meer. Ook wordt aandacht besteed aan hoe je hersenen leren, hoe je ogen lezen en hoe je dit kan combineren. Dit oefenen we door actief aan de slag te gaan. Meer informatie vindt u op de pagina Alle teksten de baas!
Mindset voor kinderen

Fixie en Growie Mindset

Tijdens deze training van 8 weken werken we uit het werkboek Mindset voor kinderen. Kinderen krijgen door de training inzicht in de mindsettheorie. Door middel van afwisselende en creatieve opdrachten leert het kind hoe hij of zij kan leren denken als Growie. De training kan in een kleine groep of individueel. Meer informatie vindt u op de pagina Mindset voor kinderen.
En wat zijn de kosten?

Als u wilt weten wat de kosten zijn voor de verschillende pakketten, dan kunt u dat vinden op de betreffende pagina. Wilt u weten wat de kosten zijn voor bijv. de individuele begeleiding, dan kunt u contact opnemen met Juf Margot via het contactformulier. De  lijst met tarieven wordt u dan zo spoedig mogelijk toegezonden.